- Voetverzorgingstips

Voeten verdienen uw aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel kilometers u in uw leven door uw voeten wordt gedragen, dan is dit zeker geen loze kreet.
U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. U kunt relatief eenvoudig zelf een aantal van deze ongemakken aan uw voeten voorkomen of verhelpen door het volgen van de onderstaande tips. 

Tips

Wandelwol

Wandelwol het een wondermiddel voor uw voeten. Te gebruiken bij Geïriteerde huid en blaren waarbij de huid nog heel is, likdoorns (tijdelijk ter verlichting), branderig gevoel onder de bal van de voet, pijnlijke drukplekken en ter verlichting bij hielspoor, pijn bij hiel- en of hakklachten, bij stootnagels en bij drukplekken tussen en onder de tenen.

Wandelwol bestaat voor 100% uit schapenwol. Het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht en rijk aan lanoline(wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel op wolken te lopen. Wandelwol is biologisch afbreekbaar. het absorbeert transpiratievocht en ventileert.

Meer informatie: www.wandelwol.nl